Vendéglátás

Vendéglátás

A Bükfürdő Thermal & Spa számos megújult vendéglátóegységgel bővült bel és kültéren egyaránt. A kínálatban a hagyományos ételek mellett helyet kapnak friss péksütemények, ínycsiklandó kávékülönlegességek, ízletes fagylaltok és egyéb finomságok.

Lipóti Pékség a hét minden napján friss pékárut, péksüteményeket, Julius Meinl kávét és tejtermékeket kínál. Már a fürdőnyitás előtt kényelmes reggelizőhely a pékség, ami a parkoló felől, kívülről ill. a fürdőből is megközelíthető. Teraszán komfortos kerti bútorokban ejtőzhetnek a vendégek egy gőzőlgő kávé vagy tea mellett. 

Café Siesta kávézóban a forró italok mellett üdítők, csapolt sörök, rövid italok szélesítik a kínálatot. A hagyományos házi sütemények mellett újragondolt receptek alapján készült különleges ízvilágú desszertek teszik tökéletesség a kávéházi élményt. A kávézó a fürdő épületében található, egész évben nyitva tart. 

Bistro1 étterem a hét minden napján kínál a la carte fogásokat. 

Menüpont étterem, további lehetőséget biztosít a fürdőzők számára a kényelmes és gyors kiszolgálásra. A felújított étteremben a vendégek napi kétféle menüből választhatnak. 

Szezonális egységek - A nyári szezonban a büfésoron választékos strandételeket fogyaszthatnak a látogatók. A tágas terasszal rendelkező fagyizóban csavaros és kézműves fagylaltok egyaránt csábítják a vendégeket. Emellett a fürdő strandkínálatában megtalálhatók a klasszikus strand ételek (pizza, lángos, palacsinta, hal) az egyre kedveltebb street food büfék is.