Gyógyszolgáltatások

Hagyományos és változatos a gyógyászat kínálata

A Bükfürdő Termal & Spa a tradicionális gyógyvízre alapuló gyógykezelések mellett számos egyéb gyógyászati szolgáltatást nyújt az ide érkező vendégeknek. Reumatológus szakorvosunk segít a kezelések és kúracsomagok testre szabásában, összeállításában. Szakképzett egészségügyi személyzet gondoskodik a gyógyszolgáltatások magas színvonalú biztosításáról.

A gyógyvizes medencefürdőn túl számos gyógyászati kezelés érhető el a fürdő Medical Wellness részlegén. A tradicionális gyógyszolgáltatások (gyógymasszázs, súlyfürdő,parafango, tangentor, elektroterápia, stb.) mellett, sepciális osteoporozis kezelések is elérhetők (pl. DEXA csontsűrűség mérés).  Gyógytornászaink egyéni és csoportos formában végeznek gyógytornát. Gyógymasszázs és gyógypakolás kezeléseink egy részét a büki gyógyvíz felhasználásával előállított masszázskrémmel, pakolással végezzük. 

Legyen tényleg feltöltődés a nyaralás: válasszon gyógykúráink közül!

Igazi kincs a büki gyógyvíz, a csontritkulás-programunkban kihasználjuk a rendkívül erős gyógyvíz minden jótékony hatását.

További fontos információk a gyógyvíz hatásairól, összetételéről: https://www.bukfurdo.hu/hu/gyogyviz

Ismerje meg

a Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness kínálatát és engedje, hogy Bükfürdő kényeztesse testét és feltöltse a lelkét!