Mobilházak

Pihenjen mobilházainkban!

Mobilházainkban minden megtalálható, ami egy komfortos apartmanban: fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, konyha hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel és a főzéshez szükséges teljes felszereléssel, így edényekkel, étkészlettel, evőeszközökkel, valamint mikrohullámú sütővel és vízforralóval.

Mobilházaink maximum 5 felnőtt és 1 gyermek elhelyezésére alkalmasak. A két hálótér egyikében franciaágy, a másikban három különálló ágy található, valamint a nappali szétnyitható kanapéval áll a szállóvendégek rendelkezésére. Minden mobilház légkondicionált, szúnyoghálókkal, ruhaszárítóval felszerelt, és természetesen elérhető WIFI-kapcsolat.

Hogy teljes legyen a lazítás élménye, mindegyik mobilházhoz tartozik egy fedett terasz, a vendégek kényelmét biztosító kertibútor-szettel és napozóággyal. A parkolási lehetőség közvetlenül a ház mellett biztosított.

A mobilházban pihenő vendégeink igény szerint használhatják a felújított, modern vizesblokkot, mosó- és szárítógépet, ezenkívül számos szabadidős és sportlehetőség, grillkert, kutyapark valamennyi vendégünk számára elérhető.