Szauna

A szaunázás szerelmeseinek

Exkluzív és fürdőruhamentes a Bükfürdő Thermal & Spa szaunavilága!

A szaunázás valódi feltöltődést jelent testnek és léleknek egyaránt. A szauna világban található kabinok különböző hőmérsékletűek, így mindenki talál kedvére valót. A szauna udvarán található medence és a szaunakert kellemes pihenést biztosít szaunázást követően. 

A szaunamesterek egész évben egyedi szauna felöntésekkel várják a vendégeket.

Tepidárium, gőzfürdők, infraszauna, aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna gondoskodik a vendégek ellazulásáról és felfrissüléséről. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri élménymedence és beltéri jakuzzi teszi tökéletessé a szaunázás élményét.

A szaunamestereink egész évben egyedi basic és prémium szaunafelöntésekkel várják a vendégeket.

A szaunázás utáni felhőtlen relaxálást a fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakert biztosítja. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri élménymedence és beltéri jakuzzi teszi tökéletessé a szaunázás élményét.

A bükfürdői szaunavilág által szervezett szaunanapokon meghívott szaunamesterek színesítik a programokat. A szaunaélményből mára már egy rendkívüli wellness program lett. A szaunamesterek illóolajokkal, gyógynövényekkel és különleges show elemekkel töltik meg az egésznapos kavalkádot.