Házirend

I. ÁLTALÁNOS RENDSZABÁLYOK

 1. A kemping a kifüggesztett nyitvatartás szerint egész évben üzemel.
 2. Érkezés: 14.00 órától (szabad kapacitás függvényében 8.00-tól), távozás beállóhelyről: 11.00 óráig (11.00-20.00 óra között late check out díj fizetendő, mely tartalmazza a fürdőbelépőt), érkezés mobilházba 14.00 órától, távozás mobilházból: 10.00 óráig (10.00-20.00 óra között late check out díj fizetendő, mely tartalmazza a fürdőbelépőt). 18.00 óra után érkező vendégek részére is az érkezés napján beállóhely, szállásdíj, idegenforgalmi adó, háziállat díja, igény esetén áram díja kerül felszámításra.
 3. A kemping és mobilházak vendégei részére a fürdő területére való belépés a fürdő nyitvatartási ideje alatt korlátlanul biztosított, a recepciónál történő bejelentkezéskor kapott adathordozóval a kemping-fürdő átjáróján keresztül. Az adathordozóval visszaélni tilos!
 4. Az adathordozó elvesztése, megrongálódása esetén a vendég köteles az adathordozó árát megtéríteni. 
 5. Előzetes beállóhely foglalásra van lehetőség. A beállóhelyeket érkezéskor a recepciós osztja ki a foglaltság és a vendég igényeinek figyelembevételével. A kiosztott beállóhely számáról a vendég egy a lefoglalt beállóhely számával ellátott kártyát kap, melyet gépjárműve szélvédőjére jól látható helyre kell kihelyezni a későbbi beazonosítás céljából. A kempingben való tartózkodás ideje alatti beállóhely változtatásra csak és kizárólag a recepción történő előzetes egyeztetést követően lehetséges, a foglaltság függvényében. 
 6. A csendes pihenő időszakában 22.00-8.00 óra között) a másik vendég nyugalmát zavaró tevékenységektől tartgózkodni kell. A 22.00 – 07.00 óra között érkező vendégek korlátozott számban igénybe vehetik a kemping belső parkolóját (beállóhely, szállásdíj, idegenforgalmi adó, háziállat díja, igény esetén áramdíj ellenében). 
 7. A 18.00 óra után érkező kempingvendégek részére az érkezés napján beállóhely, szállásdíj, idegenforgalmi adó, háziállat díja, igény esetén áramdíj kerül felszámításra.
 8. A kempingvendégekhez érkező látogatók gépjárműveiket a parkolóban helyezhetik el. A látogatók a kemping területén 22.00 óráig tartózkodhatnak. Amennyiben a látogatók a fürdő szolgáltatásait is igénybe szeretnék venni, a fürdő főbejáratánál található pénztáraknál vagy szezonálisan a nyári bejárat pénztárainál van lehetőség belépőjegy vásárlásra a mindenkor érvényes árjegyzék szerint. A kempingvendégek részére biztosított átjárót a kemping és a fürdő között, a kempingvendégekhez érkező látogatók nem vehetik igénybe. 
 9. A számlák Ft-ban vagy Euro-ban, készpénzzel, SZÉP kártyával (kivéve: IFA) vagy hitelkártyával egyenlíthetők ki. 
 10. Az esedékes számlákat a kemping vendégeinek legkésőbb az elutazás napján 11.00 óráig, a mobilházakat igénybe vevő vendégeknek 10.00 óráig kell kiegyenlíteni. A pénztári nyitvatartás a kemping recepción kerül kiírásra. A lakókocsi-beállókat az elutazás napján 11.00 óráig kell elhagyni. Az adathordozót és a beállókártyát az elutazás előtt, vagy a számla rendezésekor kell leadni. 
 11. Amennyiben a kempingvendég az elutazás napján 11.00 óra után a kemping szolgáltatásait igénybe szeretné venni, akkor late check out díj kerül felszámításra. 
 12. A kemping berendezéseit, eszközeit rendeltetésszerűen kell használni. A nem rendeltetésszerű, szándékos károkozásból fakadó károkért a károkozó anyagi felelősséggel tartozik. 
 13. A kemping területén a növényzet ágait levágni, illetve tüzet rakni tilos! Grillezni csak elektromos grillezővel lehetséges. 
 14. A füves területeken tilos gépkocsival megállni! 
 15. A gépjárművekben, lakókocsikban, sátorban hagyott értékekre a Szolgáltató felelősséget nem vállal! 
 16. A kemping területén hagyott tárgyakért a Szolgáltató felelősséget nem vállal! 
 17. A kemping területén található játszóteret mindenki saját felelősségére használja.

II. HIGIÉNÉS KÖVETELMÉNYEK

 1. A kemping területének, a szociális épület helyiségeinek tisztaságát meg kell őrizni!
 2. A szemetet, hulladékot az arra kijelölt hulladéktárolókba kell elhelyezni!
 3. A kemping területén gépjárművet mosni tilos!
 4. A kiemelhető WC-tartályokat a vizesblokkban, a külön erre a célra kialakított helyiségbe kell üríteni! Tartály ürítés előtt közömbösítő kapszula, vagy folyadék használata kötelező.
 5. A jó levegő és a nyugodt pihenés biztosítása érdekében az autók motorját feleslegesen járatni tilos! 
 6. A kemping területén a kutyák sétáltatásakor a póráz használata kötelező. A kutyák ürülékét az állattartó a kemping területéről köteles eltávolítani. 

III. ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS

 1. A kemping területén előforduló rosszullétet, balesetet a recepción azonnal jelezni kell, ahonnan szükség esetén orvos hívható.

IV. VÁSÁRLÓK KÖNYVE

 1. A kemping vendégei észrevételeiket, panaszaikat a recepción elhelyezett Vásárlók Könyvében írásban is megtehetik.

V. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. Az I-IV. fejezetekben nem említett, de intézkedést igénylő kérdésekben a vezérigazgató döntése szerint kell eljárni.
 2. Az a vendég, aki a kemping igénybevételi rendjét megsérti, nem tartja be, a kemping szolgáltatásait nem veheti igénybe.