Kempingszolgáltatások

Az otthon kényelme pár lépésre a Bükfürdő Thermal & Spa® strandjától

Nem szükséges külön belépő a fürdőélményekhez! A Thermal Camping Bükfürdő**** vendégei számára térítésmentesen biztosítjuk a napi többszöri, korlátlan belépést a Bükfürdő Thermal & Spa® területére.

Számos kiegészítő szolgáltatás biztosítja vendégeink kényelmét itt tartózkodásuk idejére:

SzolgáltatásLeírás
Konyha A kemping konyhájában főzőlapok és mikrohullámú sütő, mosogatók, csepegtetőtálca áll vendégeink rendelkezésre.
Játszótér Mászókával, hintával felszerelt játszótér biztosít kalandokat a gyerekeknek és sporteszközök a család minden tagjának.
Grillkert Az első enyhe tavaszi esték, a hosszú nyári naplementék és a még langyos őszi délutánok elengedhetetlen eleme a szabadtéri sütés-főzés: ehhez grillsütők, asztalok és padok állnak rendelkezésre.
Sporteszközök A grillkert mellett ping-pong asztal, sakkasztal található, ezenkívül a recepción további sporteszközök (tollas és ping-pong ütő, speed- és turnball szett, lengőteke, labda, aszfalt kréta) igényelhető.
Kutyapark A négylábú családtagokat is szívesen fogadjuk, kutyapark és kutyaparkoló is található a kempingben.
Mosókonyha Érmével működő mosó- és szárítógép áll vendégeink rendelkezésére.
Szelektív hulladékgyűjtők A fenntartható kényelemért szelektív hulladékgyűjtőket találnak a vendégek szerte a kemping területén.
Kémiai ürítő Kültéri és beltéri kémiai ürítő biztosítja a szennyvíz ürítésének lehetőségét.
Kerékpár szervíz Az önkiszolgáló kerékpáros szervíz közvetlenül a kemping recepciója mellett elhaladó kerékpárúton helyezkedik el.