Fürdő

Kikapcsolódás, felfrissülés minden korosztálynak

Az árnyas fákkal borított, 14 hektáros parkban található a Bükfürdő Thermal & Spa, ami a kempingből közvetlenül elérhető. 

A fürdőben 34 különböző, fedett, félig-fedett és szabadtéri medence várja az ide érkezőket. Megtalálhatók a kiváló gyógyvízzel töltött gyógyvizes medencék mellett élmény- valamint gyermekmedencék és sportolásra alkalmas medencék úgyszintén.  

A rendkívül magas, több mint 15.000 mg/l ásványi anyag tartalommal rendelkező gyógyvíz egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A nátrium-klorid gyulladáscsökkentő hatású, a kalcium, fluor a csont anyagcseréjében játszik fontos szerepet, a magnézium az izomműködésre hat pozitívan, a szén-dioxid pedig a keringést javítja. Gyógyvizes medencéink 35-37 fokos hőmérsékletűek, regenerálódásra, prevencióra és gyógyulásra is kiválóan alkalmasak. 

A fedett élményfürdő a gyermekes családok, fiatalok körében rendkívül népszerű. Az élménymedence vízbuzgárjai, sodrófolyosó, nyakzuhany és egyéb élményelemek önfeledt kikapcsolódást kínálnak. A legkisebbeket a Cápa-barlang várja, az épületből induló, hosszan a kültéren kígyózó és visszatérő óriáscsúszdák a fiatalok kedvence. 

A szabadtéri csúszdakomplexum felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak, a legfiatalabb fürdővendégeket vizes játszótér is várja. Aki aktív kikapcsolódást keres, megtalálja: a strandröplabda-, lábtenisz-, strandfoci- és strandkézilabda-pályán. A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról fedett térben egy színes játékokkal felszerelt gyermekfoglalkoztató gondoskodik. 

A pihenni vágyó felnőttek ellazulását a strand területén függőágypark, a fedett fürdőben pedig tágas pihenőterek, kényelmes pihenőágyak szolgálják.

Tovább a fürdő weboldalára