Házirend

I. ÁLTALÁNOS RENDSZABÁLYOK

 1. A kemping a kifüggesztett nyitvatartás szerint egész évben üzemel.
 2. A kemping és mobilházak vendégei részére a fürdő területére való belépés a fürdő nyitvatartási ideje alatt korlátlanul biztosított, a recepciónál történő bejelentkezéskor kapott adathordozóval a kemping-fürdő átjáróján keresztül. Az a kempingvendég, aki a Szaunavilág szolgáltatásait a fürdő zárását követően veszi igénybe, csak a kemping főbejáratán át térhet vissza a kemping területére. Az adathordozóval visszaélni tilos!
 3. Az adathordozó elvesztése, megrongálódása esetén a vendég köteles az adathordozó árát megtéríteni.
 4. Előzetes beállóhely foglalásra van lehetőség. A beállóhelyeket érkezéskor a recepciós osztja ki a foglaltság és a vendég igényeinek figyelembevételével. A kiosztott beállóhely számáról a vendég egy a lefoglalt beállóhely számával ellátott kártyát kap, melyet gépjárműve szélvédőjére jól látható helyre kell kihelyezni a későbbi beazonosítás céljából. A kempingben való tartózkodás ideje alatti beállóhelyváltoztatásra csak és kizárólag a recepción történő előzetes egyeztetést követően lehetséges, a foglaltság függvényében.
 5. A csendes pihenő időszakában (22.00-8.00 óra között) a másik vendég nyugalmát zavaró tevékenységektől tartózkodni kell. A 22.00 – 07.00 óra között érkező vendégek korlátozott számban igénybe vehetik a kemping belső parkolóját (beállóhely,szállásdíj,idegenforgalmi adó,háziállat díja,igény esetén áramdíj ellenében).
 6. A 19.00 óra után érkező kempingvendégek részére az érkezés napján beállóhely,szállásdíj,idegenforgalmi adó,háziállat díja,igény esetén áramdíj kerül felszámításra.
 7. A kempingvendégekhez érkező látogatók gépjárműveiket a parkolóban helyezhetik el. A látogatók a kemping területén 22.00 óráig tartózkodhatnak. Amennyiben a látogatók a fürdő szolgáltatásait is igénybe szeretnék venni, a fürdő főbejáratánál található pénztáraknál vagy szezonálisan a nyári bejárat pénztárainál van lehetőség belépőjegy vásárlásra a mindenkor érvényes árjegyzék szerint. A kempingvendégek részére biztosított átjárót a kemping és a fürdő között, a kempingvendégekhez érkező látogatók nem vehetik igénybe.
 8. A számlák Ft-ban vagy Euro-ban, készpénzzel, SZÉP kártyával (kivéve: IFA) vagy hitelkártyával egyenlíthetők ki.
 9. Az esedékes számlákat a kemping vendégeinek legkésőbb az elutazás napján 11.00 óráig, a mobilházakat igénybe vevő vendégeknek 10.00 óráig kell kiegyenlíteni. A pénztári nyitvatartás a kemping recepción kerül kiírásra. A lakókocsi-beállókat az elutazás napján 11.00 óráig kell elhagyni. Az adathordozót és a beállókártyát az elutazás előtt, vagy a számla rendezésekor kell leadni.
 10. Amennyiben a kempingvendég az elutazás napján 11.00 óra után a kemping szolgáltatásait igénybe szeretné venni, akkor late check out díj kerül felszámításra.
 11. A kemping berendezéseit, eszközeit rendeltetésszerűen kérjük használni. A nem rendeltetésszerű, szándékos károkozásból fakadó károkért a károkozó anyagi felelősséggel tartozik.
 12. A kemping területén a növényzet ágait levágni, illetve tüzet rakni tilos! Grillezni csak elektromos grillezővel lehetséges.
 13. A füves területeken tilos gépkocsival megállni!
 14. A gépjárművekben, lakókocsikban, sátorban hagyott értékekre felelősséget nem vállalunk!
 15. A kemping területén hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

II. HIGIÉNÉS KÖVETELMÉNYEK

 1. A kemping területének, a szociális épület helyiségeinek tisztaságát kérjük megőrizni.
 2. A szemetet, hulladékot az arra kijelölt hulladéktárolókba kérjük elhelyezni.
 3. A kemping területén gépjárművet mosni tilos.
 4. A kiemelhető WC-tartályokat a vizesblokkban, a külön erre a célra kialakított helyiségbe kell üríteni.
 5. A jó levegő és a nyugodt pihenés biztosítása érdekében az autók motorját feleslegesen járatni tilos.
 6. A kemping területén a kutyák sétáltatásakor a póráz használata kötelező. A kutyák ürülékét az állattartó a kemping területéről köteles eltávolítani.
 7. A fürdő területén található medencékbe való belépés előtt, a zuhany és a lábmosó használata kötelező.

III. ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS

 1. A kemping területén előforduló rosszullétet, balesetet a recepción azonnal jelezni kell, ahonnan szükség esetén orvos hívható.

IV. VÁSÁRLÓK KÖNYVE

 1. A kemping vendégei észrevételeiket, panaszaikat a recepción elhelyezett Vásárlók Könyvében írásban is megtehetik.

V. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. Az I-IV. fejezetekben nem említett, de intézkedést igénylő kérdésekben a vezérigazgató döntése szerint kell eljárni.
 2. Az a vendég, aki a kemping igénybevételi rendjét megsérti, nem tartja be, a kemping szolgáltatásait nem veheti igénybe.

Bük, 2022.június 3.